Data Recovery

Een nachtmerrie voor iedere computergebruiker: de foto’s en bestanden zijn kwijt. 52West IT Services heeft in het verleden al bewezen dat het verloren foto’s en bestanden kan terughalen. Zelfs als de harde schijf geformatteerd is geweest of Windows opnieuw geïnstalleerd is.

Binnen het Data Recovery programma van 52West IT Services worden 2 diensten aangeboden:

  • De softwarematige oplossing; middels professionele software worden de datadragers gescand op verloren bestanden. Deze worden dan op een nieuwe schijf of USB-stick geplaats. Let wel; deze methode wordt gehanteerd op goed-werkende harde schijven. Dus wanneer er per ongeluk bestanden zijn verwijderd of wanneer een schijf is geformatteerd, werkt de softwarematige oplossing.
  • De hardwarematige oplossing; hierbij wordt de defecte datadrager opgestuurd naar een laboratorium voor verdere onderzoek en data herstel. Ook hierbij worden de verloren bestanden op een nieuwe harde schijf of USB-stick geplaatst. Deze methode wordt gehanteerd wanneer een harde schijf een tikkend- en/of zoemend geluid maakt.

Heeft u hulp nodig bij het terughalen van verloren bestanden? Laat dan hieronder een bericht achter en u wordt direct geholpen.